Login / Search
English
Čeština

Webové stránky členů naší rodiny

17.01.2014 11:25 Age: 10 yrs

Webové stránky členů naší rodiny


Užitečné odkazy  na webové stránky příslušníků naší rodiny.

Byla bych ráda, kdybyste mi dali vědět, zda Vám stránky pomohly při výběru dobré knihy, koupi dárkového voucheru, nalezení zábavy při RPG nebo jen šálku kávy :-) (třeba přes Kontakt na této stránce).

www.pozzocrete.co.in – webová stránka zabývající se použitím elektrárenského popílku jako částečné náhrady cementu při výrobě betonu. Informace o firmě Dirk India a o otázkách životního prostředí spojených s recyklací   v angličtině  (administrátor Georg Dirk)

http://site.gurado.de/willkommen.html - webová stránka o systému jednoduchého prodeje a použití poukazů za využití mobilních telefonů pro malé i velké podniky – v němčině (administrátoir Georg Stefan Dirk)

www.lukacovicova.cz
www.petra.lukacovicova.cz  
www.lucie.lukacovicova.cz
Tři související webové stránky sester spisovatelek. První je společná, další dvě individuální – v češtině (administrátorky – Lucie a Petra Lukačovičovy)

http://www.vampire.cz/prague-by-night/ - webová stránka komunity přátel RPG a LARPu (her v nichž každý dostane roli, hraje se buď u stolu nebo v plenéru). Prague by Night (Praha v noci) je občanské sdružení pro podporu aktivního využití času dětí, mládeže i dospělých. Vrcholem jejich akcí je tradiční představení Půlnoční cirkus a pravidelné letní tábory (registrace a informace na emailu  letnikempy@letnikempy.eu) v češtině - administrátor  David Amberan Malecek.

https://www.facebook.com/cafebarelysium -  informace na Facebooku o nové hvězdě mezi kavárnami-bary v Praze, s atraktivním jménem připomínajícím stav ideálního štěstí: ELYSIUM, Na bojišti 8, Praha 2. Webová stránka se připravuje. (administrátoři – rodina Malečkova)