Login / Search
English
Čeština

Casa Jorge - Jižní Goa

Casa Jorge - Jižní Goa

Poslední vila v řadě pěti domů uprostřed romantické zahrady komplexu Marshall Retreat, Betalbatim, Jižní Goa, má portugalské jméno Casa Jorge. Nabízíme ji ke krátkodobému nebo dlouhodobému pronájmu  milovníkům rozlehlých pláží, dobrého jídla a kulturních zážitků.

V domě se nachází  obývací pokoj kombinovaný s jídelnou, oddělená kuchyň, tři ložnice s koupelnami, dva balkóny přiléhající k ložnicím v prvním patře a terasa s výhledem do tropické zeleně. Casa Jorge je kompletně zařízena vkusným nábytkem, všechny pokoje mají klimatizaci a pro případ náhlých výpadků elektřiny, které nelze v Indii nikdy úplně vyloučit, má vlastní generátor. 

Vila je vzdálena 10 minut chůze od pláže procházkou palmovým hájem kolem dvou menších hotelů, které poskytují stravovací zázemí pokud byste nechtěli využít služeb našeho kuchaře nebo vařit sami. V sezóně je ovšem řada malých dočasně zbudovaných restaurací přímo na pláži – nabízejí langusty, plody moře, čerstvé ryby a chladivé nápoje.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte prostřednictvím kontaktního formuláře. O státě Goa se můžete dozvědět víc v sekci Goa, pod Cestování/Indie na této webové stránce.

http://www.ivana-dirk.info/index.php?id=64&L=1&amp %3BL=1

Rezervaci můžete provést také přímo na webové stránce: http://www.dirk-estates.com/cs/goa/


Casa Jorge v zahradách Marshall Retreat


Terasa a pohled z terasy


Obývací pokoj o vánocích


Sbírka hudebních nástrojů

 
Jídelní kout s knihovnou


 Tři ložnice


Nekonečné pláže Goa

Naše tichá vesnice Betalbatim se stává populární. Nedávno jí věnoval čtyřstránkový obsáhlý článek časopis Jet Airways.